E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Najboljši nakup

Najboljši nakup

Za lažjo izbiro smo pripravili seznam izdelkov "najboljši nakup". Na seznamu najdemo tako strojno kot programsko opremo za delo s črtno kodo. Za navedene izdelke zagotavljamo, da so zanesljivi in kakovostni ter zato prava, preverjena izbira. Pogosto so na zalogi ali s kratkim dobavnim rokom, garancijo ter polno pred- in poprodajno podporo.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Zebra ZT200

  Termalni tiskalniki Zebra ZT200 združujejo lastnosti industrijskih in namiznih tiskalnikov ter so zato primerni za vse, ki opažajo, da jim namizni modeli ne ponujajo dovolj. Priporočamo jih v panogah, kot so proizvodnja, logistika in zdravstvo, in sicer za tiskanje etiket do širine 104 mm, pri hitrost 152 mm/s in ločljivost tiskalne glave 8 ali 12 pik/mm (203 oz. 300 dpi). Ukazni jeziki: ZPL I, ZPL II in podpora za XML in UNICODE nabor znakov. Vgrajeni pomnilnik RAM in FLASH s kapaciteto 128 MB. Komunikacija: serijski RS-232 in USB 2.0., opcijsko tudi ethernet in WiFi. Vgrajena sta prosojni in odbojni senzor. Premer nosilca nalepk za jedro nalepk fi 25 - 76 mm. V ponudbi je tudi različica z nožem in odlepljevalnikom.

  Pomembni konkurenčni prednosti:

  • izboljšana mehanika navijanja folije
  • skladnost z EU standardi "EnergyStar" (zeleno javno naročanje)
  Več o produktu »
   
   
 • Zebra 2824Plus

  Gre za vodilni namizni tiskalnik etiket z vidika vsestranskosti in enostavnosti priprave tiska, ki razume ukaze EPL in ZPL programskega jezika. Omogoča kakovostno in poceni direktno termalno tiskanje na termalne etikete. Zaradi optimizirane oblike odpravlja prostorske zagate in je tako zelo primeren za zdravstvene domove, javno upravo ter manjše in večje trgovine, kjer se zahteva izpis etiket majhnih dimenzij do širine 56 mm.

   

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra ZT400

  Zebri ZT410 sta nadgradnji uveljavljenih Zebra ZM400 in ZM600 vzdržljivih tiskalnikov nalepk in je zasnovana za dolgoletno delovanje v aplikacijah, kot so spremljanje proizvodnje, prevzem in izdaja blaga, skladišče, označevanje s črtno kodo v interni lekarni ipd. Modeli ZT4xx vključujejo bogato standardno opremo (reflektivni in transmisivni senzorji za nalepke) v povsem kovinskem ohišju z dvokrilnimi vrati in okencem za lažje spremljanje porabe tiskalnih trakov in nalepk. Ohišje zagotavlja robustnost za uporabo tudi v najzahtevnejših industrijskih razmerah in okoljih s prostorskimi omejitvami. Omogoča direktno termalni tisk ali tisk preko folije (dolžine do 450 m) na neskončni trak, nalepke na kolutih, »black mark« nalepke (s črno oznako) do širine 4 inče (do 104 mm) pri zelo visoki hitrosti izpisa (kar do 356 mm/s). Nalepke na kolutu so lahko navite na nosilcu z notranjim premerom 76 mm, medtem ko je zunanja širina koluta 203 mm. Možne ločljivosti termalne glave so 203 dpi (8 pik/mm), 300 dpi (12 pik/mm), (600 dpi (24 pik/mm).

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra GX

  Namizni tiskalniki  za črtne kode serije Zebra GX sodijo med najsposobnejše v svojem razredu, ko gre za ločljivost tiskalne glave (300 dpi). Slednja je priporočljiva za tisk črtnih kod sestavljenih simbologij ali kadar morajo biti črtne kode sila majhne. Obstojnejši tisk etiket omogoča vgrajeni tiskalni mehanizem v kombinaciji z različnimi tipi tiskalnih trakov (ribonov oz. folij).  Standardno komunikacijo (serijsko, paralelno ali USB) lahko dopolnjuje brezžična povezava, ki nadomešča paralelno z Ethernet 10/100, Bluetooth™ ali 802.11 b/g brezžično povezavo.

   

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra GK420

  Namizni tiskalnik za črtne kode Zebra GK420 predstavlja nadgradnjo modelov serije TLP, saj omogoča sobivanje EPL in ZPL ukaznega jezika kot tudi hkratno standardno vgrajeno komunikacijo preko USB in serijske povezave ter Unicode nabor znakov. Možni opcijski dodatki še dodatno pripomorejo k povečanju produktivnosti: gibljivi senzor za avtomatsko zaznavanje dolžine nalepk, generator datuma in ure (»Real Time Clock« (RTC), odlepljevalnik, nož. Na voljo je v dveh različicah: GK420d in GK420t, ki se razlikujeta po načinu tiskanja. Vgrajeni tiskalniški mehanizem, ki se skriva pod oznako t na koncu, omogoča v kombinaciji z različnimi tipi folij obstojnejši tisk nalepk. Na voljo tudi v beli barvi za potrebe zdravstva - v ohišju s protibakterijsko prevleko.

   

  Več o produktu »
   
   
 • MOBOS Terensko servisiranje

  Pogosto zamenjate kakšen rezervni del in nato pišete serijske številke na list papirja? Poenostavite beleženje in dokumentacijo servisnih posegov, pregledov in drugih storitev in se ognite pisanju na list in kasnejšemu pretipkavanju. Opravljate storitve servisiranja na terenu? Pri tem pogosto zamenjate kakšen rezervni del in nato pišete serijske številke na list papirja? Se kdaj zgodi, da v pisarni zatem težko razberejo serijsko številko, kar povzroči nevšečnosti? Temu se lahko izognete z rešitvijo Terensko servisiranje, s katero poenostavimo beleženje in dokumentacijo servisnih posegov, pregledov in drugih storitev. 

  Več o produktu »
   
   
 • Inventura osnovnih sredstev

  Kako hitreje in ceneje, predvsem pa natančneje popisati OS? V različnih organizacijah (podjetjih, šolah, agencijah ...) se vsaj enkrat letno srečamo z nalogo, da z inventuro preverimo stanje osnovnih sredstev (v nadaljevanju OS). Podatki, ki jih dobimo na podlagi inventure, vplivajo tako na višino osnovnega kapitala kot na poslovni izid, zato je treba popis narediti natančno. Popisujemo namreč vsa OS in primerjamo dejansko stanje s knjižnim. Ko opravimo še ustrezno uskladitev, dobimo podatke, ki jih vključimo v bilanco poslovanja. V nadaljevanju opisana rešitev vključuje vse, kar potrebujete za hitro in natančno inventuro: ročni terminal, program in nalepke.

  Več o produktu »
   
   
 • Elektronsko prikazovanje cen

  Kako elegantno in hitro zamenjati cene v vsaki trgovini, je vprašanje, ki si ga pred akcijami zastavljajo trgovci. Imamo pravo rešitev, s katero lahko cene spremenite v trenutku. Ponujamo vam rešitev Elektronsko prikazovanje cen Pricer, s katero lahko cene spreminjamo poljubno in brez zamud, človeških napak ter dodatnih stroškov, kot so nalepke, papir, toner in folije. Vsaka sprememba cene zato za trgovine z elektronskimi cenovkami ne predstavlja dodatnega dela. Po spremembi cen v vašem informacijskem sistemu se cene na policah spremenijo takoj (avtomatsko) ali ob predvidenem terminu (npr. 5.9.15 ob 9.15).

  Več o produktu »
   
   
 • MOBOS Terenska prodaja

  Kako povečati storilnost svoje prodajne ekipe? Orodje, s katerim postavite pravila poslovanja, obvladujete prodajo, v svoj ERP sproti vnašate podatke, ažurno in natančno analizirate stanje ter svoji terenski ekipi omogočite boljšo prodajo. Centralizirano vodenje, optimizacija prodajnih procesov, vnašanje podatkov v informacijski sistem na mestu nastanka dokumenta in kontrola dela delavcev so pogoste podjetniške želje, ki se lahko uresničijo z uporabo naše programske opreme. Kadar sodi terenska prodaja med ključne dele poslovanja vašega podjetja, je zelo pomembno, da je ta dobro organizirana in informatizirana. Urejena terenska prodaja namreč prinaša ogromne prihranke v času in denarju.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Loftware
  Loftware
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Omron Microscan
  Omron Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

 
 
                                 Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.