E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
    1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
    1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Pri izdelavi logističnih nalepk se zanesite na nekoga, ki ima izkušnje

Pri izdelavi logističnih nalepk se zanesite na nekoga, ki ima izkušnje

13.06.2017

Vsako leto se novo ustanovljena  podjetja na področju proizvodnje in trgovine srečajo s termini kot so: številka GTIN, GLN, črtna koda in verifikacija kode, logistične nalepke (paletna, škatelna) ipd.

Odločevalci, ki se na novo odločajo kakšne procese bodo izbrali v podjetju naj se zavedajo, da  si s pravilno implementacijo rešitve lahko občutno znižajo stroške, predvsem pa prihranijo čas in izboljšajo učinkovitost poslovnih procesov. 
Prezaposlenost in razpetost na številne naloge dostikrat pripelje do napak. Vsak odmik od dobre prakse pripelje nepotrebne stroške in dodatno delo. Zavedat se morate, da je robustna in pravilno berljiva črtna koda nujna za nemoteno izvajanje dela.

Zakaj izbrati rešitev na ključ?

S pomočjo profesionalne opreme za oblikovanje in tiskanje etiket pripravimo na kožo pisano rešitev, ki v največji meri ustreza vašim zahtevam. Z omenjeno rešitvijo označevanje ne le izboljšamo, ampak ga povsem prilagodimo uporabniku in tako poenostavimo postopke tiska.

Z rešitvijo na ključ se do neke mere avtomatizira proces dela, preprečimo človeške napake in prihranimo na času in denarju.

Ko se podjetje odloči za rešitev tiska logističnih nalepk, ki zahteva profesionalno programsko opremo zaradi vseh standardov, pravil in nenazadnje tudi algoritmov izdelave samih črtnih kod, vedno svetujemo, da se v končni izdelek vključi tudi ostala področja tiskanja. To pomeni, da podjetje dobi izdelek, ki pokriva vse potrebe po tiskanju, torej logistične nalepke, deklaracije, dokumente,…

Za boljšo predstavo prilagamo nekaj slik, kako izgleda rešitev za tiskanje na ključ.

Primer naprednejše rešitve:

Primer vstopne strani
Zgoraj vidimo vstopno stran. Od tu z gumbi (primerno tudi za zaslon na dotik) navigiramo na željeno področje tiskanja. V našem primeru si oglejmo klik na tiskanje deklaracij:
Primer tiskanja deklaracij 

Odpre se nova stran, kjer z gumbi izbiramo pravo velikost nalepke (lahko bi bili tudi tipi nalepk ali lokacija tiskanja). Nato v tabeli spodaj levo izberemo pravi artikel (artikli se že prej sortirajo po tipu nalepke), če kakšen parameter manjka, ga dopišemo, na desni preverimo predogled in pritisnemo gumb tiskaj.

Primer zelo zahtevne in dinamične rešitve, izdelane za hrvaški trg:

Vstopne hrvatska

Na začetku najprej izberemo državo (kamor prodajamo) in izravnavo. Z izbiro države že potrdimo jezik, ki bo na nalepki (dinamična in fiksna polja). Jezik za uporabniški vmesnik ostane vedno hrvaški, saj so operaterji Hrvati.

hrvaško
Za vse jezike, načine ulova, skratka za vse možne kombinacije na nalepki je ustvarjena le ena nalepka. Z uporabo funkcij in programiranja omogočimo logiko, ki na dolgi rok ponuja enostavno spreminjanje vsebine, na primer nova uredba, ki govori o novi obvezni označbi na deklaraciji. Namesto da popravljamo vsebino na 100, 1000, 10000 nalepkah, spremenimo le eno nalepko in nova označba bo vidna na vseh artiklih. Spodaj še primer, če izberemo španski jezik.
špansko

Torej, vse na nalepki je v španskem jeziku, obrazec pa obdrži hrvaški jezik. 

Še primer, če na vstopni strani izberemo tisk paletnih nalepk:

Paletna etiketa

 
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Želite povečati produktivnost?

Želite povečati produktivnost?

Naše celovite rešitve krepijo zmožnosti vašega poslovanja. Vaš informacijski sistem dopolnjujejo s sposobnostmi naše tehnologije za maksimalno učinkovitost. Odpravite zastarelo papirno poslovanje ter svoji ekipi zagotovite ažurne podatke tam, kjer jih potrebuje. Več ...

 
 
 
 
  • Zebra
    Zebra
    Honeywell
    Honeywell
    Nicelabel
    Nicelabel
    Pricer
    Pricer
    Denso
    Denso
    Godex
    Godex
    Omron Microscan
    Omron Microscan
    Datalogic
    Datalogic
  • CipherLab
    CipherLab
    Custom
    Custom
    Intermec by Honeywell
    Intermec by Honeywell
    DatamaxOneil
    DatamaxOneil
    NordicID
    NordicID
    Opticon
    Opticon
    Unitech
    Unitech
    Motorola Solutions
    Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

 
 
                                 Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.