E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Obsession - študija primera

Obsession - študija primera

28.08.2018

O Obsešnu

Obsession d.o.o. od leta 1991 skrbi za vse adrenalinske navdušence, ki jih zanimajo skateboarding, snowboarding, surfing in drugi alternativni board športi. Od začetkov športnega dogajanja na tej sceni ponuja produkte, ki so potrebni za te dejavnosti, organizira in sponzorira dogodke na lokalni sceni, podpira nadobudne in vrhunske športnike v posameznih športih, hkrati podpira alternativne pristope na glasbeni in umetniški sceni.
Vrsto let izdajamo brezplačno revijo Pendrek, ki beleži in dokumentira tekoče dogajanje v slovenskih alternativnih športih, umetnosti in glasbi. Revija hkrati nudi prostor mladim in uveljavitve željnim piscem in fotografom, ki objavljajo svoje videnje aktualnih dogodkov.

Od odprtja prve trgovine Obsession v Ljubljani pa do danes, ko imamo svoje poslovalnice po večini večjih mest v Sloveniji, poskušamo ostati dobavitelj in podpornik lokalni sceni v posameznih krajih, ponujamo vrhunske blagovne znamke v posameznih športnih zvrsteh in hkrati nudimo odličen poprodajni servis svojim kupcem. Trudimo se, da del izkupička od prodaje vračamo v obliki podpore lokalne scene, dogodkov in športnikov.

Od leta 2011 vam ponujamo večino naših produktov tudi v naši spletni trgovini, ki je pred vami. Upamo, da se boste tudi v njej počutili sproščeno in domače kot v naših poslovalnicah po Sloveniji. Če želite kakršnokoli pomoč ali informacijo nas lahko prav tako pocukate za rokav, le da boste sedaj to storili preko telefona ali e-pošte, lahko tudi prek facebooka.

Sodelovanje s podjetjem LEOSS

Sodelovanje se je začelo leta 2002 s podporo in strojno opremo za tisk. Nekaj let kasneje se je nadaljevalo s programsko rešitvijo Regal, ki je podpirala enostavne procese v skladišču. To je zadoščalo deset let, ker pa gre tehnologija hitro naprej, bi lahko kljub delovanju programske opreme lahko ostali brez rešitve zaradi strojne zastarelosti. 

Proces dela pred implementacijo rešitve Mobos

Artikle so skenirali z BHT terminali, nato pa jih v poslovodnem programu ročno dodajali na dokumente za veleprodajo in medskladiščne prenose. 

Izziv

Kot omenjeno, je do nadgradnje prišlo zaradi zastarelosti strojne opreme in želje po optimizaciji procesov, saj je bilo še vedno potrebnega nekaj ročnega dela na dokumentih.

Proces dela po implementaciji rešitve

Skeniranje in dodajanje artiklov na želene dokumente se sedaj opravlja kar na mestu nabiranja oziroma pakiranja. Dokumenti, narejeni z uporabo programske opreme Mobos se ob zaključku namreč avtomatisko uvozijo v poslovnodni program in ne potrebujejo nadaljnje manipulacije. Na ta način se ognejo dodatnemu delu in zmanjšajo možnosti za napake.

Čas implementacije in ROI

Rešitev je bila implementirana v slabem mesecu dni. Po izračunih se bo investicija povrnila v dveh letih - če računamo izključno prihranek v času.

Splošni vtis/mnenje o rešitvi Mobos

Stabilna aplikacija in enostavna za uporabo.

 
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Želite povečati produktivnost?

Želite povečati produktivnost?

Naše celovite rešitve krepijo zmožnosti vašega poslovanja. Vaš informacijski sistem dopolnjujejo s sposobnostmi naše tehnologije za maksimalno učinkovitost. Odpravite zastarelo papirno poslovanje ter svoji ekipi zagotovite ažurne podatke tam, kjer jih potrebuje. Več ...

 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Microscan
  Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.