E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
    1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
    1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Trgovine PLUS uporabljajo ESL platformo za visoko učinkovit poslovni proces

Trgovine PLUS uporabljajo ESL platformo za visoko učinkovit poslovni proces

15.10.2020

Henk Vergeer je eden izmed 220 neodvisnih lastnikov trgovin, ki delujejo v sklopu nizozemske supermarket korporacije PLUS Retail, ki se je odločila za uporabo Pricerjeve platforme z elektronskimi nalepkami na policah (ESL) v vseh trgovinah do začetka leta 2021. Njegova trgovina v bližini Rotterdama je ena od devetih testnih trgovin, ki uporablja Pricerjeve ESLje že od leta 2014, tako da je resnično pripravljen v celoti uvesti nadgradnjo na nove Pricerjeve elektronske cenovke SmartTAG Power in začne uporabljati sistem za vse možne aplikacije, kot so Click & Collect, dopolnitev polic, stanje zaloge, ...

"Če trgovine Plus ne bi centralno sprejele odločitve o namestitvi platforme Pricer, bi se za to odločil kar sam, ker resnično potrebujemo avtomatizacijo naših prodajnih procesov, da lahko nadzorujemo delovanje, dosežemo konkurenčnost in ostanemo na trgu« pravi g. Vergeer.

Ne predstavlja si več dneva, da v svoji trgovini ne bi uporabljali ESL-jev. Ko pomisli na čas pred letom 2014, ko je investiral v platformo in začel sodelovati z Pricerjem, pove, da si nikoli več ne želi ukvarjati s težavami, ki spremljajo menjave klasičnih papirnatih označb ali pa poslušati razburjene stranke, ko so opazile, da je cena na računu drugačna kot na polici.

Od devetih testnih trgovinah so v pet implementirali ESL, štiri pa so imele le klasično označene papirnate cene. Po preizkusu in analizi različnih konkurenčnih sistemov, so se pri podjetju PLUS odločil, da bo sodeloval s podjetjem Pricer in vse neodvisne trgovine opremili s ESLji.
V korporaciji PLUS so vsi lastniki trgovin sprejeli projekt digitalizacije s navdušenjem. Odločitev za Pricer ESLje je bila sprejeta zaradi kombinacije zelo zanesljivih nalepk in ESL platforme, dolge življenjske dobe baterije in zmogljivosti informativne bliskavice, kar je predpogoj za napredne primere uporabe.

Uvedba Pricerjeve rešitve vključuje nove SmartTAG Power oznake, ki delujejo na platformi Pricer Plaza (SaaS rešitev). Projekt vsebuje tudi celotno storitev izvedbe in namestitve.
265 trgovin se razlikuje po velikosti in številu nalepk. Povprečna velikost prodajalne je 1200 kvadratnih metrov s približno 11.500 etiketami.
Pricer in PLUS sta zgradila testno in razvojno platformo za popolno integracijo aplikacij PLUS in rešitve Pricer Plaza SaaS (v glavnem na podlagi API podpore). Vse aplikacije se izvajajo na istem grafičnem uporabniškem vmesniku (GUI) na dlančniku trgovine, ki je neposredno povezan s poslovnim sistemom podjetja PLUS.

PLUS uporablja svoj uporabniški vmesnik, kar pomeni, da zaposleni na dlančnikih uporabljajo več različnih sistemov hkrati, brez da bi morali preklapljati med različnimi aplikacijami. Delo je zato izjemno učinkovito, saj zaposleni delajo v dobro znanem uporabniškem okolju, uporabljajo pa funkcionalnosti sistema Pricer, ki je popolnoma integriran v aplikacijo na dlančniku.

Vsaka trgovina lahko deluje kot samostojna enota na Pricer Plazi, hkrati pa ima koristi od edinstvenih zmogljivosti centralnega strežnika Pricer. To pomeni, da imajo lahko lokalne cene, hkrati pa imajo predloge za nalepke, kampanje in akcije v skladu s centralnim oglaševanjem.

Najpomembneje pa je, da pri tem projektu Pricer in PLUS sodelujeta kot partnerja.

"Vedno iščemo izboljšave in jih uresničujemo skupaj z našimi klienti," poudarja René van der Horst, direktor prodaje za področje Beneluxa pri podjetju Pricer.

PODJETJE: PLUS Retail
DRŽAVA: Nizozemska
POSLOVNO PODROČJE: Trgovina
ŠTEVILO POSLOVALNIC: 265 supermarketov
ŠTEVILO ELEKTRONSKIH NALEPK: V povprečju 11.500 ESLjev na trgovino, povprečna trgovina je velika 1200 kvadratnih metrov.
REŠITEV: Izvedba na ključ z API integracijo sistema Pricer.
ŠTART: Celovita pokritost leta 2020-2021, določene trgovine že od leta 2011.

 
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Želite povečati produktivnost?

Želite povečati produktivnost?

Naše celovite rešitve krepijo zmožnosti vašega poslovanja. Vaš informacijski sistem dopolnjujejo s sposobnostmi naše tehnologije za maksimalno učinkovitost. Odpravite zastarelo papirno poslovanje ter svoji ekipi zagotovite ažurne podatke tam, kjer jih potrebuje. Več ...

 
 
 
 
  • Zebra
    Zebra
    Honeywell
    Honeywell
    Nicelabel
    Nicelabel
    Pricer
    Pricer
    Denso
    Denso
    Godex
    Godex
    Omron Microscan
    Omron Microscan
    Datalogic
    Datalogic
  • CipherLab
    CipherLab
    Custom
    Custom
    Intermec by Honeywell
    Intermec by Honeywell
    DatamaxOneil
    DatamaxOneil
    NordicID
    NordicID
    Opticon
    Opticon
    Unitech
    Unitech
    Motorola Solutions
    Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

 
 
                                 Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.