E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
 
 
Celovite rešitve
Celovite rešitve
Naše celovite rešitve krepijo zmožnosti vašega poslovanja. Vaš informacijski sistem dopolnjujejo s sposobnostmi naše tehnologije za maksimalno učinkovitost. Odpravite zastarelo papirno poslovanje ter svoji terenski in skladiščni ekipi zagotovite ažurne podatke tam, kjer jih potrebuje in ko jih potrebuje, sebi pa omogočite hitrejše analize in takojšnjo reakcijo. Ključ do nižjih stroškov in višje produktivnosti so ažurni podatki.
 
 

Celovite rešitve

 
 •  
 • Inventura osnovnih sredstev

  Kako hitreje in ceneje popisati OS? Opisana rešitev vključuje vse, kar potrebujete za hitro in natančno inventuro: ročni terminal, program in nalepke.
  Več »
   
   
 • Elektronsko prikazovanje cen

  Kako elegantno in hitro zamenjati cene v vsaki trgovini, je vprašanje, ki si ga pred akcijami zastavljajo trgovci. Imamo pravo rešitev, s katero lahko cene spremenite v trenutku.
  Več »
   
   
 • Rešitve po meri

  Rešitve po meri so popolnoma prilagodljive in ustrezajo specifičnim zahtevam vaše organizacije - za naročnika želimo doseči najboljše, s čimer boste lažje izkoristili potencial svoje organizacije.
  Več »
   
   
 • MOBOS Terenska prodaja

  Kako povečati storilnost svoje prodajne ekipe? Orodje, s katerim postavite pravila poslovanja, obvladujete prodajo, v svoj ERP sproti vnašate podatke, ažurno in natančno analizirate stanje ter svoji terenski ekipi omogočite boljšo prodajo.
  Več »
   
   
 • MOBOS WMS skladiščno poslovanje

  Mora biti blago tudi pri vas vedno ob pravem času na pravem mestu? Poskrbite za sledljivost blaga, komisioniranje in inventure. Urejeno skladišče je temelj uspešnega poslovanja.
  Več »
   
   
 • MOBOS Naročanje in pospeševanje

  Kako postati hitrejši od konkurence, prilagodljivejši, inovativnejši in zato preprosto boljši? Z rešitvijo za sprotno in ažurno naročanje ter pospeševanje prodaje.
  Več »
   
   
 • MOBOS Terensko servisiranje

  Pogosto zamenjate kakšen rezervni del in nato pišete serijske številke na list papirja? Poenostavite beleženje in dokumentacijo servisnih posegov, pregledov in drugih storitev in se ognite pisanju na list in kasnejšemu pretipkavanju.
  Več »
   
   
 • Regal - preprosta rešitev za skladišče

  Uporabniku prijazna in enostavna rešitev za pomoč pri delu v skladišču, ki deluje v povezavi z vašim poslovno-informacijskim sistemom, ker je učinkovito skladišče kritični faktor uspeha logistične verige.
  Več »
   
   
 • Tiskanje kartic

  Kadar potrebujete profesionalno izdelane barvne kartice z jasnim, ostrim zapisom, črtno kodo in fotografijo, se za kartice jasnega sijočega videza mirno lahko obrnete na nas.
  Več »
   
   
 • Tiskanje etiket po meri

  Aplikacijo za tiskanje prepustite nam. S pomočjo profesionalne programske opreme za oblikovanje in tiskanje etiket pripravimo na kožo pisano rešitev, ki v največji možni meri ustreza vašim zahtevam.
  Več »
   
   
 • Validacija in verifikacija črtnih kod

  Zelo pomembno je, da že v fazi označevanja preverjamo kakovost izpisanih črtnih kod. Preverjamo, če so vse črtne kode na nalepkah v širšem smislu načeloma berljive in da podatki v črtnih kodah ustrezajo želeni vsebini.
  Več »
   
   
 • POS davčne blagajne

  Davčne blagajne za storitveno dejavnost - za vse vrste lokalov. Skrivnost uspeha v gostinstvu je v vsakodnevni rutini. Z nekaj moduli za delo, od izdaje računov do menija na tablici, bo vaša rutina postala zgodba o uspehu.
  Več »
   
   
 
 

Najboljši nakup

 
 • Zebra ZT200

  Termalni tiskalniki Zebra ZT200 združujejo lastnosti industrijskih in namiznih tiskalnikov ter so zato primerni za vse, ki opažajo, da jim namizni modeli ne ponujajo dovolj. Priporočamo jih v panogah, kot so proizvodnja, logistika in zdravstvo, in sicer za tiskanje etiket do širine 104 mm, pri hitrost 152 mm/s in ločljivost tiskalne glave 8 ali 12 pik/mm (203 oz. 300 dpi). Ukazni jeziki: ZPL I, ZPL II in podpora za XML in UNICODE nabor znakov. Vgrajeni pomnilnik RAM in FLASH s kapaciteto 128 MB. Komunikacija: serijski RS-232 in USB 2.0., opcijsko tudi ethernet in WiFi. Vgrajena sta prosojni in odbojni senzor. Premer nosilca nalepk za jedro nalepk fi 25 - 76 mm. V ponudbi je tudi različica z nožem in odlepljevalnikom.

  Pomembni konkurenčni prednosti:

  • izboljšana mehanika navijanja folije
  • skladnost z EU standardi "EnergyStar" (zeleno javno naročanje)
  Več o produktu »
   
   
 • Zebra 2824Plus

  Proizvajalec: Godex
  Način tiska: tisk preko folije
  Ločljivost: 300 dpi
  Komunikacijski vmesnik: Serijski (RS-232)
  Dodatki: odlepljevalnik
  Širina tiska: do 104 mm
  Hitrost tiska: 102 mm/s
  Največja dolžina folije: 300 m
  Jedro koluta nalepk: 38 mm

  Gre za vodilni namizni tiskalnik etiket z vidika vsestranskosti in enostavnosti priprave tiska, ki razume ukaze EPL in ZPL programskega jezika. Omogoča kakovostno in poceni direktno termalno tiskanje na termalne etikete. Zaradi optimizirane oblike odpravlja prostorske zagate in je tako zelo primeren za zdravstvene domove, javno upravo ter manjše in večje trgovine, kjer se zahteva izpis etiket majhnih dimenzij do širine 56 mm.

   

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra ZT400

  Zebri ZT410 sta nadgradnji uveljavljenih Zebra ZM400 in ZM600 vzdržljivih tiskalnikov nalepk in je zasnovana za dolgoletno delovanje v aplikacijah, kot so spremljanje proizvodnje, prevzem in izdaja blaga, skladišče, označevanje s črtno kodo v interni lekarni ipd. Modeli ZT4xx vključujejo bogato standardno opremo (reflektivni in transmisivni senzorji za nalepke) v povsem kovinskem ohišju z dvokrilnimi vrati in okencem za lažje spremljanje porabe tiskalnih trakov in nalepk. Ohišje zagotavlja robustnost za uporabo tudi v najzahtevnejših industrijskih razmerah in okoljih s prostorskimi omejitvami. Omogoča direktno termalni tisk ali tisk preko folije (dolžine do 450 m) na neskončni trak, nalepke na kolutih, »black mark« nalepke (s črno oznako) do širine 4 inče (do 104 mm) pri zelo visoki hitrosti izpisa (kar do 356 mm/s). Nalepke na kolutu so lahko navite na nosilcu z notranjim premerom 76 mm, medtem ko je zunanja širina koluta 203 mm. Možne ločljivosti termalne glave so 203 dpi (8 pik/mm), 300 dpi (12 pik/mm), (600 dpi (24 pik/mm).

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra GX

  Proizvajalec: Godex
  Način tiska: tisk preko folije
  Ločljivost: 300 dpi
  Komunikacijski vmesnik: Serijski (RS-232)
  Dodatki: odlepljevalnik
  Širina tiska: do 104 mm
  Hitrost tiska: 102 mm/s
  Največja dolžina folije: 300 m
  Jedro koluta nalepk: 38 mm

  Namizni tiskalniki  za črtne kode serije Zebra GX sodijo med najsposobnejše v svojem razredu, ko gre za ločljivost tiskalne glave (300 dpi). Slednja je priporočljiva za tisk črtnih kod sestavljenih simbologij ali kadar morajo biti črtne kode sila majhne. Obstojnejši tisk etiket omogoča vgrajeni tiskalni mehanizem v kombinaciji z različnimi tipi tiskalnih trakov (ribonov oz. folij).  Standardno komunikacijo (serijsko, paralelno ali USB) lahko dopolnjuje brezžična povezava, ki nadomešča paralelno z Ethernet 10/100, Bluetooth™ ali 802.11 b/g brezžično povezavo.

   

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra GK420

  Proizvajalec: Godex
  Način tiska: tisk preko folije
  Ločljivost: 300 dpi
  Komunikacijski vmesnik: Serijski (RS-232)
  Dodatki: odlepljevalnik
  Širina tiska: do 104 mm
  Hitrost tiska: 102 mm/s
  Največja dolžina folije: 300 m
  Jedro koluta nalepk: 38 mm

  Namizni tiskalnik za črtne kode Zebra GK420 predstavlja nadgradnjo modelov serije TLP, saj omogoča sobivanje EPL in ZPL ukaznega jezika kot tudi hkratno standardno vgrajeno komunikacijo preko USB in serijske povezave ter Unicode nabor znakov. Možni opcijski dodatki še dodatno pripomorejo k povečanju produktivnosti: gibljivi senzor za avtomatsko zaznavanje dolžine nalepk, generator datuma in ure (»Real Time Clock« (RTC), odlepljevalnik, nož. Na voljo je v dveh različicah: GK420d in GK420t, ki se razlikujeta po načinu tiskanja. Vgrajeni tiskalniški mehanizem, ki se skriva pod oznako t na koncu, omogoča v kombinaciji z različnimi tipi folij obstojnejši tisk nalepk. Na voljo tudi v beli barvi za potrebe zdravstva - v ohišju s protibakterijsko prevleko.

   

  Več o produktu »
   
   
 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Microscan
  Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

(01) 530 90 20
040 480 006
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

(01) 530 90 29
040 211 230
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

(01) 530 90 26
031 373 583
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.