E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

WMS - napredno skladiščno poslovanje

WMS - napredno skladiščno poslovanje
LEOSS

Prodajalec: LEOSS

Mora biti blago tudi pri vas vedno ob pravem času na pravem mestu? Poskrbite za sledljivost blaga, komisioniranje in inventure. Urejeno skladišče je temelj uspešnega poslovanja. Sistem za vodenje skladišča omogoča učinkovito in točno upravljanje z blagom, ki se giblje skozi takšen proces. Celotno skladiščno poslovanje od sprejema, odlaganja, vzdrževanja skladišča ter izdaje blaga kupcem se spremlja v realnem času z ročnimi terminali in ustrezno računalniško podporo. Za označevanje blaga na vhodu dobavljamo tudi vso potrebno programsko (NiceLabel) in strojno opremo (npr. industrijske tiskalnike nalepk). Na voljo sta dva tipa programske opreme: LEOSS WMS in LEOSS WMS Pro

 
 
 

LEOSS WMS (Warehouse Management System) predstavlja izjemno učinkovito in celovito rešitev, namenjeno optimizaciji in avtomatizaciji procesov v skladiščnem poslovanju. Ta napredna platforma je zasnovana s poudarkom na izboljšanju operativne učinkovitosti, zmanjšanju napak ter boljšem upravljanju s skladiščnimi viri. Ključne značilnosti in prednosti LEOSS WMS rešitve:

Osnovna in Napredna Opravila
LEOSS WMS pokriva celoten spekter opravil, ki jih izvajajo tako skladiščniki kot vodje skladišč. To vključuje shranjevanje in izdajanje zalog, sledenje gibanju artiklov, upravljanje s serijskimi številkami in loti ter upravljanje z roki uporabe.

Pohitritev delovanja skladišča
Rešitev omogoča optimizacijo postopkov, kot so razporejanje in dodeljevanje nalog skladiščnikom. S tem se zmanjšajo časi obdelave in poveča učinkovitost dela.

Naloge Prodajno/Nabavnih Služb
LEOSS WMS olajša komunikacijo med prodajnimi in nabavnimi službami ter skladiščem. Naloge se samodejno dodeljujejo glede na prioritete, kar vodi do boljše usklajenosti in hitrejših odzivnih časov.

Sledenje Izdajam in Prevzemom
S sistemom sledenja v realnem času se omogoča natančno spremljanje gibanja zalog od trenutka prevzema do izdaje. To pripomore k boljši sledljivosti in nadzoru nad zalogami.

Avtomatizacija Zaključevanja Naročil
Rešitev omogoča samodejno zaključevanje naročil dobaviteljev in kupcev z dejanskimi izdajami ter dobavami. To zmanjšuje potrebo po ročnih vnosih in s tem tudi verjetnost napak.

Brezhibnost in Natančnost
Z odpravo ročnih opravil, kot so prepisovanje količin, serijskih številk ter rokov uporabe, se zmanjša tveganje za napake in poveča natančnost podatkov.

Skupna prednost uporabe LEOSS WMS je v njegovi sposobnosti za zmanjšanje stroškov dela, povečanje produktivnosti ter izboljšanje celotne učinkovitosti skladiščnega poslovanja. S tem pa se ne le izboljšuje zadovoljstvo strank, temveč tudi povečuje konkurenčnost podjetja na trgu.

Celovita rešitev LEOSS WMS se izkaže kot ključni faktor za doseganje optimalnega upravljanja in sledljivosti blaga v skladišču. S svojimi funkcionalnostmi obsega celoten pretok blaga od prevzema do izdaje, kar omogoča natančnost, učinkovitost in skladnost s standardi.

 

Izsek uporabnikov naših rešitev

Skladiščno poslovanje: področja uporabe:

 •  proizvodnja
 •  trgovina
 •  zdravstvo
 •  šolstvo
 •  turizem
 •  transport
 •  vlada in javna uprava

Skladiščno poslovanje se začne pri pravilnem označevanju.

Primer označevanja lokacijskega online skladišča. To mora biti jasno in smiselno, da lahko programska oprema, kot je LEOSS WMS zaposlenega v skladišču vodi do pravih lokacij.

LOKACIJSKO SKLADIŠČE

Povpraševanje

  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 

Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Omron Microscan
  Omron Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

 
 
                                 Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.