E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 

Spoštovani,

zaradi splošne uredbe o varovanju osebnih podatkov (GDPR), vam bomo smeli pošiljati novosti s področja črtne kode le z vašim soglasjem.

Za namene obveščanja enkrat mesečno bomo hranili elektronski naslov, ime, priimek, podjetje in spol. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate in uredite ali zahtevate njihov izbris. Soglasje o obveščanju lahko kadarkoli tudi prekličete. Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na naslovu leoss@leoss.si ali po telefonu (01) 530 90 20.

Veseli bomo, če boste še naprej ostali v stiku z nami in našim področjem delovanja. Novosti boste prejeli enkrat mesečno.

 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
 
 

Kovinske etikete za skladišča

LEOSS

Prodajalec: LEOSS

V okviru naših rešitev skladiščnega poslovanja se pogosto srečujemo s potrebo po označevanju lokacij v skladiščih na način, da je črtno kodo, s katero je lokacija označena, moč prebrati z ročnim terminalom tudi z viličarja. To pomeni uporabo velikih etiket, ki visijo s stropa skladišča ali so pritrjene na skladiščna tla, kjer označujejo lokacijo skladišča. Tu je treba izpolniti več posebnih zahtev, da bi lahko zagotovili nemoten zajem podatkov z velike razdalje. Imeti moramo ročni terminal z velikim dometom in držalom v obliki pištole. Takšen terminal omogoča branje črtne kode z oddaljenosti do ducata metrov, torej tudi z viličarja. Ker pa uspešnst branje črtnih kod ni odvisna samo od terminala, moramo precej pozornosti posvetiti tudi etiketam. Te morajo biti iz ustreznega materiala in imeti v tovrstnih aplikacijah poseben retroreflektivni nanos.

 
 
 

 Kadar gre za etikete, s katerimi označujemo lokacije v skladišču, montirane na steno, priporočamo kovinske, če pa gre za etikete, ki visijo s stropa, je najbolj priporočljiva plastika. Kadar gre za etikete, montirane na tla, kot material priporočamo jeklo. Namreč le etikete iz jekla so dovolj robustne za skladiščna tla v visoko pretočnih in prometno obremenjenih skladiščih. Ob tem moramo upoštevati tudi površino oz. material, na katerega bomo etiketo pričvrstili in se na podlagi tega odločiti za ustrezno industrijsko lepilo, občutljivo na pritisk. Kovinske etikete za skladišča je moč dobiti v različnih dimenzijah, od majhnih do zelo velikih. Retroreflektivni material omogoča zanesljiv zajem podatkov v črtni kodi, ki je vkomponirana v kovinsko etiketo. Kadar je črtna koda vtisnjena, gre za plastificirane etikete s posebnim zaščitnim nanosom. Za manj zahtevne aplikacije, ko gre za talne oznake, priporočamo aluminijaste etikete.

Področja uporabe:

 •  proizvodnja
 •  logistika
 •  trgovina
 •  zdravstvo
 •  šolstvo
 •  kultura
 •  turizem
 •  transport
 •  vlada in javna uprava

Povpraševanje

 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Microscan
  Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

(01) 530 90 20
040 480 006
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

(01) 530 90 29
040 211 230
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

(01) 530 90 26
031 373 583
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.