E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Rezultati iskanja produktov (324)

 
Razvrsti produkte po:
 
 • CipherLab RS35

  Spremljamo že tretjo generacijo serije RS3X. Gre za naslednika ročnega terminala RS31, RS35. Gre za bistveno večji preskok kot med prvo in drugo različico, kar je opazno že na prvi pogled, saj je oblikovno bistveno manj ovalen. Pri CihperLabu so za tretjo generacijo vgradili bistveno večji zaslon od predhodnika - 5,5 palcev, s čimer so pripomogli k boljši vidljivosti podatkov. Tako imajo tudi razvijalci aplikacij bolj proste roke pri izgledu uporabniškega vmesnika. Poganja ga Android 10, vsebuje GMS - Google Mobile Service in seveda AER - Android Enterprise Recommended. Možnosti odčitavanja podatkov je več - 1D in 2D kode, HF RFID in NFC. Idealna naprava za maloprodajo, transport in logistiko. Celotno serijo redno povezujemo z našo rešitvijo Mobos.

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra ZC100

  Vodilni enostranski tiskalnik kartic.

  Tiskalnik kartic, kjer je lahkotnost uporabe resnično dovršena in intuitivna. Tiskalnik ZC100 se avtomatsko prilagaja debelinam kartic, menjava folije je zelo enostavna, kontroliranje tiska je zaradi prenovljenega grafičnega gonilnika užitek. V notranjosti se skriva Print DNA, kar pomeni, da se enostavno poveže v floto Zebrinih tiskalnikov za pregledovanje in kontroloranje na tiskalnika na daljavo oziroma integrira v obstoječe sisteme.

  Več o produktu »
   
   
 • Rabljen CipherLab CPT 8400

  Cena: 859,00 € 276,25 €

  Lepo ohranjeni terminali z lastniškim OS iz leta 2014. Na voljo trije kosi in dva komunikacijska podstavka.

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra DS9300

  Zebra DS9300 pultni čitalec črtnih kod je majhna naprava z veliko funkcionalnostmi. Zaradi svoje kompaktnosti in lepega izgleda ga lahko uporabljamo povsod - od trend butikov do trgovin z manjšimi blagajno. Je izjemno hiter in natančen čitalnik, eden najbolših za odčitavanje velikega števila kod v kratkem času, ki se nenehno spreminjajo oz. premikajo.

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra RFD2000 UHF RFID čitalnik

  Investicijo v ročni terminal TC20 lahko nadgradite z RFID čitalniškim nastavkom. Tako ročni terminal nadgradite z RFID tehnologijo, ki omogoča branje vsebine oznake brez vidnega polja. Na ta način lahko spremenite delovne procese, kjer je uporaba te tehnologije smiselna. Tukaj si lahko pogledate primer uporabe RFID tehnologije pri inventuri osnovnih sredstev. RFD2000 je zmožen odčitati 700 oznak na sekundo, deluje v oddaljenosti do 6 metrov, je izjemno robusten (padci na beton z višine 1,2 m ne predstavljajo problema).

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra ZT411

  Zebrine modele ZT411 odlikuje robustnost in visoka zanesljivost. Celotno ohišje tega industrijskega tiskalnika je kovinsko. Kot ostale Zebrine tiskalnike v prednost postavlja možnost integracije v različne sisteme. Tudi ta serija namreč podpira Link-OS in Print DNA. ZT411 je na voljo v treh različnih resolucijah termalne glave (203, 300 in 600 dpi) in dveh širinah tiska (104mm in 168mm). Od predhodnega modela se razlikuje v barvnem ekranu. Podpira pa tudi standardne mehanizme od odlepljevalnika, navijalnika in noža. Industrijski tiskalniki proizvajalca Zebra so na voljo tudi v RFID izvedbi, kar pomeni, da lahko med tiskom pametno nalepko tudi kodirate.

  Več o produktu »
   
   
 • Godex DT4L

  Inovativni in nišno usmerjeni proizvajalec tiskalnikov nalepk Godex predstavlja linijo "linerless" tiskalnika pod imenom DT4L. Gre za tiskalnik nalepk s tehnologijo direkt termal, ki omogoča tisk na nalepke, ki so brez podlage oziroma nosilnega silikonskega traku (label backing / liner). Gre za tako imenovano linerless tiskanje. To pa pomeni, da so v tem primeru nalepke pravzaprav neskončni trak na kolutu. Ta se spelje pod termalno glavo v rezalni mehanizem, ki skrbi za odrez prave dimenzije nalepke. Primeren je za vsa podjetja, ki delujejo trajnostno in ne želijo nepotrebnega odpada. To pa pomeni tudi nižje transportne stroškemanjša je potreba po prostoru za skladiščenje, uporaba je bolj ekonomična in prijazna okolju. Če se tiska različne nalepke ni več potrebe po menjavanju kolutov, saj lahko tiskalnik trak odreže po dejansko potrebni višini (glede na količino vsebine). Več si lahko ogledate v videu.

  Več o produktu »
   
   
 • Code CR6000 DPM

  Čitalnik (skener) črtnih kod CR6000 proizvajalca Code spada v industrijski razred čitalnih naprav. Narejen je z namenom odčitavanja vseh mogočih črtnih kod, vrhunsko se obnese pri kodah, ki so označene direktno na proizvodih. Z njim brez kakršnega koli problema odčitavamo lasersko vgravirane črtne kode, kode narejene z dot-peen tehnologijo, nizkokontrastne črtne kode (tudi z rdeče podlage). Zlaha dekodiramo tudi goste in izjemno majhne črtne kode. Na slikah lahko vidite tudi primer odčitane črtne kode na elektronskem vezju in video odčitavanja kod označenih direktno na proizvodu. Nepogrešljiva naprava v proizvodnji in zdravstvu (Laetus Pharmacode). V kolikor imate potrebo po industrijskem odčitavanju v težkih pogojih vas vabimo, da si proces ogledate v živo.

  Več informacij dobite pri Janku Hodži, T: 01 530 90 30 oziroma janko@leoss.si

  Več o produktu »
   
   
 • Honeywell PX940

  Zelo dobra rešitev za vse, ki bi potrebovali sprotno verifikacijo natisnjenih črtnih kod, kar pomeni, da lahko dve, sicer ločeni operaciji v delovnem procesu združimo v eno. Kjer je bila potreba po dodatnem označevanju artiklov z nalepkami s črtno kodo in poleg še obvezna verifikacija, se je običajno nalepke natisnilo, polepilo in nato verificiralo. Sedaj pa vemo, da so vse natisnjene črtne kode skladne z ISO/IEC 15416 (linearne črtne kode) in ISO/IEC 15415 (2D kode), za kar poskrbi integriran verifikator.

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra ZQ200

  Serija mobilnega oziroma prenosnega tiskalnika ZQ200 vsebuje dva modela in sicer ZQ210 in ZQ220. Razlikujeta se v širini tiska in posledično tudi teži in kapaciteti baterije. Model ZQ210 lahko tiska papir za račune ali nalepke do širine 58 mm, model ZQ220 pa do 80 mm

  Čeprav so prenosni tiskalniki serije ZQ200 cenovno ugodni, ne varčujejo pri uporabnosti in funkcionalnostih - NFC, Bluetooth, BLE, IP43 (z dodatno zaščito celo IP54), temperaturno območje delovanja od -10 do 50°C... Zmogljivejši tiskalniki družine ZQ so ZQ300 , ZQ500 in ZQ600 (ter izvedba za zdravstvo - ZQ600HC)

  Več o produktu »
   
   
 • RK25 UHF RFID Reader

  RK25 UHF RFID čitalnik je izdelan izključno za nadgradnjo mobilnega terminala RK25 s funkcionalnostmi RFID tehnologije. Mobilni terminal enostavno vpnemo na čitalnik in napravi sta pripravljeni za RF identifikacijo. Odzivnike lahko odčitava na razdalji do osmih metrov. V sekundi lahko prebere 700 odzivnikov, kar je v tem razredu pri čistem vrhu. Omogoča tudi enostavno nastavljanje preko programskih vmesnikov CipherLab EZconfig in EZedit.

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra MC9300

  Več kot tri (3) milijone ročnih terminalov serije MC9000 trenutno deluje v svetu na področju skladiščenja in proizvodnje. Ker se zahteve kupcev stalno povečujejo in od podjetij zahtevajo hitrejše delo in več poslanega blaga dnevno, je tu izjemno trdoživ ročni terminal MC9300, ki ga poganja operacijski sistem Android. Čitalni modul je izjemen in omogoča odčitavanje črtnih kod z razdalje od 8cm do 21m. Proizvajalec Zebra stavi tudi na kvalitetno WiFi povezavo, zato so dodali aplikacijo WorryFree WiFi, ki zagotavlja najboljšo možno povezavo v vsakem trenutku. Je en izmed najboljših in najbolj zanesljivih ročnih terminalov na trgu.

  Več o produktu »
   
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Omron Microscan
  Omron Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.