E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 
Repromaterial
Repromaterial

Širok nabor repromateriala, ki ga dobavljamo, je odlične kakovosti, cenovno ugoden in na zalogi (ali hitro dobavljiv). Za daljšo življenjsko dobo termičnih tiskalnikov in kadar potrebujemo obstojnejše etikete, priporočamo tisk preko originalnih tiskalnih trakov (pogosto jih imenujemo "riboni" ali "folije"), s čimer so zagotovljeni optimalni pogoji delovanja. Za nekatere posebne aplikacije zagotavljamo trakove in etikete specializiranih proizvajalcev (npr. za tisk na všivne etikete).

 
 

Repromaterial

 
 • Papirne nalepke

  Širok nabor nalepk različnih dimenzij za termične tiskalnike. Obstajata dve vrsti papirnih nalepk: termo (direkten tisk na nalepke) in standardne (tisk preko folije). Navite so na kolutih z jedri premerov 25, 38 in 76 mm za različne termalne tiskalnike.
  Več »
   
   
 • Tiskalni trakovi

  Pogosto jih imenujemo tudi "folije za tiskanje" oziroma termo transfer folije ali "riboni" oziroma termo transfer riboni. Njihova izbira je odvisna od materiala nalepk, na katere želimo tiskati. Na voljo so: vosek, smola ali mešanica obeh v dimenzijah za vaš termalni tiskalnik.
  Več »
   
   
 • Sintetične nalepke

  Širok nabor nalepk različnih dimenzij za termične tiskalnike za trajno in obstojno označevanje v zahtevnejših pogojih, kot so: prah, vlažnost, UV svetloba, voda, kemikalije, čistilna sredstva, maziva, olja, mraz, vročina, povečana umazanija ...
  Več »
   
   
 • Kartice

  Kakovostne bele PVC kartice standardnih dimenzij 86 x 54 mm. Poleg belih so na izbiro tudi druge barve in kartice z možnostjo magnetnega zapisa, enkodiranja v čip ali RFID.
  Več »
   
   
 • Tiskalni trakovi za kartice

  Pogosto jih imenujemo tudi "folije za tiskanje" ali "riboni", brez katerih na kartice ne moremo tiskati. Na voljo so barvne, črne in specialne (hologramska zaščita) za tisk na kartice standardnih dimenzij (86 x 54 mm).
  Več »
   
   
 • Termalni papir za račune

  Nepogrešljiv v POS tiskalnikih in blagajnah ter najpogosteje na voljo v širinah 57 in 79 mm ter dolžinah 12, 74 in 100 m.
  Več »
   
   
 • Všivne etikete

  Idealna rešitev za označevanje tekstila. Na voljo so različni materiali (poliester, saten, najlon) in širine (25, 30, 40 in 60 mm) ter dolžine (67 ali 200 m) za šivanje, lepljenje ali likanje na tekstil.
  Več »
   
   
 • Tiskalni trakovi za všivne etikete

  Pogosto jih imenujemo tudi "folije za tiskanje" ali "riboni" in so na voljo v različnih širinah (40 in 110 mm), dolžinah in barvah (črna, zlata, bela, srebrna, rdeča, modra, zelena ...).
  Več »
   
   
 • Kartončki in obesne etikete

  Obeski so idealni za označevanje izdelkov, ki jih z nalepkami ne moremo označiti. Med seboj se razlikujejo po dimenzijah, debelini, materialu, perforacijah, predtisku, morebitnih dodatnih zarezah in luknjicah za obešanje.
  Več »
   
   
 • RFID etikete in odzivniki

  Včasih jih imenujemo tudi "pametne nalepke", ker združujejo elektronske oznake s črtno kodo. Ko na RFID nalepke tiskamo s termalnimi tiskalniki z vgrajenim enkoderjem, se podatki obenem natisnejo in zapišejo v pomnilnik RFID.
  Več »
   
   
 • Specialne etikete s črtno kodo

  Zagotovo ste se že kdaj srečali z navidezno nemogočimi pogoji označevanja, npr. z označevanjem v zahtevnem industrijskem okolju. Takrat priporočamo visoko kakovostne nalepke s personalizacijo.
  Več »
   
   
 • Identifikacijske ploščice s črtno kodo

  Za zanesljivo označevanje v vseh pogojih in okoljih, v katerih prevladujejo jedkost, korozivnost, visoka temperatura ali izpostavljenost drugim kemijskim vplivom (aceton, ksilen, trikloretilen, različne kisline).
  Več »
   
   
 • Zapestni trakovi

  Na zapestnice tiskamo s termičnimi tiskalniki Zebra. Zebrine zapestnice so odporne in izdelane iz čvrstega lahkega materiala, ki se ne trga ali razteguje. Na voljo so v 3 velikostih (za potrebe zdravstva) in predvsem v beli ter 7 dodatnih barvah.
  Več »
   
   
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Filtriranje produktov

 
Prikaži filtre Skrij filtre
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Omron Microscan
  Omron Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

 
 
                                 Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.