E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
 
 
Repromaterial
Repromaterial

Širok nabor repromateriala, ki ga dobavljamo, je odlične kakovosti, cenovno ugoden in na zalogi (ali hitro dobavljiv). Za daljšo življenjsko dobo termičnih tiskalnikov in kadar potrebujemo obstojnejše etikete, priporočamo tisk preko originalnih tiskalnih trakov (pogosto jih imenujemo "riboni" ali "folije"), s čimer so zagotovljeni optimalni pogoji delovanja. Za nekatere posebne aplikacije zagotavljamo trakove in etikete specializiranih proizvajalcev (npr. za tisk na všivne etikete).

 
 

Repromaterial

 
 • Papirne nalepke

  Širok nabor nalepk različnih dimenzij za termične tiskalnike. Obstajata dve vrsti papirnih nalepk: termo (direkten tisk na nalepke) in standardne (tisk preko folije). Navite so na kolutih z jedri premerov 25, 38 in 76 mm za različne termalne tiskalnike.
  Več »
   
   
 • Tiskalni trakovi

  Pogosto jih imenujemo tudi "folije za tiskanje" ali "riboni". Njihova izbira je odvisna od materiala nalepk, na katere želimo tiskati. Na voljo so: vosek, smola ali mešanica obeh v dimenzijah za vaš termalni tiskalnik.
  Več »
   
   
 • Sintetične nalepke

  Širok nabor nalepk različnih dimenzij za termične tiskalnike za trajno in obstojno označevanje v zahtevnejših pogojih, kot so: prah, vlažnost, UV svetloba, voda, kemikalije, čistilna sredstva, maziva, olja, mraz, vročina, povečana umazanija ...
  Več »
   
   
 • Kartice

  Kakovostne bele PVC kartice standardnih dimenzij 86 x 54 mm. Poleg belih so na izbiro tudi druge barve in kartice z možnostjo magnetnega zapisa, enkodiranja v čip ali RFID.
  Več »
   
   
 • Tiskalni trakovi za kartice

  Pogosto jih imenujemo tudi "folije za tiskanje" ali "riboni", brez katerih na kartice ne moremo tiskati. Na voljo so barvne, črne in specialne (hologramska zaščita) za tisk na kartice standardnih dimenzij (86 x 54 mm).
  Več »
   
   
 • Termalni papir za račune

  Nepogrešljiv v POS tiskalnikih in blagajnah ter najpogosteje na voljo v širinah 57 in 79 mm ter dolžinah 12, 74 in 100 m.
  Več »
   
   
 • Všivne etikete

  Idealna rešitev za označevanje tekstila. Na voljo so različni materiali (poliester, saten, najlon) in širine (25, 30, 40 in 60 mm) ter dolžine (67 ali 200 m) za šivanje, lepljenje ali likanje na tekstil.
  Več »
   
   
 • Tiskalni trakovi za všivne etikete

  Pogosto jih imenujemo tudi "folije za tiskanje" ali "riboni" in so na voljo v različnih širinah (40 in 110 mm), dolžinah in barvah (črna, zlata, bela, srebrna, rdeča, modra, zelena ...).
  Več »
   
   
 • Kartončki in obesne etikete

  Obeski so idealni za označevanje izdelkov, ki jih z nalepkami ne moremo označiti. Med seboj se razlikujejo po dimenzijah, debelini, materialu, perforacijah, predtisku, morebitnih dodatnih zarezah in luknjicah za obešanje.
  Več »
   
   
 • RFID etikete in odzivniki

  Včasih jih imenujemo tudi "pametne nalepke", ker združujejo elektronske oznake s črtno kodo. Ko na RFID nalepke tiskamo s termalnimi tiskalniki z vgrajenim enkoderjem, se podatki obenem natisnejo in zapišejo v pomnilnik RFID.
  Več »
   
   
 • Specialne etikete s črtno kodo

  Zagotovo ste se že kdaj srečali z navidezno nemogočimi pogoji označevanja, npr. z označevanjem v zahtevnem industrijskem okolju. Takrat priporočamo visoko kakovostne nalepke s personalizacijo.
  Več »
   
   
 • Identifikacijske ploščice s črtno kodo

  Za zanesljivo označevanje v vseh pogojih in okoljih, v katerih prevladujejo jedkost, korozivnost, visoka temperatura ali izpostavljenost drugim kemijskim vplivom (aceton, ksilen, trikloretilen, različne kisline).
  Več »
   
   
 • Zapestni trakovi

  Na zapestnice tiskamo s termičnimi tiskalniki Zebra. Zebrine zapestnice so odporne in izdelane iz čvrstega lahkega materiala, ki se ne trga ali razteguje. Na voljo so v 3 velikostih (za potrebe zdravstva) in predvsem v beli ter 7 dodatnih barvah.
  Več »
   
   
 
 

Najboljši nakup

 
 • Zebra ZT200

  Termalni tiskalniki Zebra ZT200 združujejo lastnosti industrijskih in namiznih tiskalnikov ter so zato primerni za vse, ki opažajo, da jim namizni modeli ne ponujajo dovolj. Priporočamo jih v panogah, kot so proizvodnja, logistika in zdravstvo, in sicer za tiskanje etiket do širine 104 mm, pri hitrost 152 mm/s in ločljivost tiskalne glave 8 ali 12 pik/mm (203 oz. 300 dpi). Ukazni jeziki: ZPL I, ZPL II in podpora za XML in UNICODE nabor znakov. Vgrajeni pomnilnik RAM in FLASH s kapaciteto 128 MB. Komunikacija: serijski RS-232 in USB 2.0., opcijsko tudi ethernet in WiFi. Vgrajena sta prosojni in odbojni senzor. Premer nosilca nalepk za jedro nalepk fi 25 - 76 mm. V ponudbi je tudi različica z nožem in odlepljevalnikom.

  Pomembni konkurenčni prednosti:

  • izboljšana mehanika navijanja folije
  • skladnost z EU standardi "EnergyStar" (zeleno javno naročanje)
  Več o produktu »
   
   
 • Zebra 2824Plus

  Proizvajalec: Godex
  Način tiska: tisk preko folije
  Ločljivost: 300 dpi
  Komunikacijski vmesnik: Serijski (RS-232)
  Dodatki: odlepljevalnik
  Širina tiska: do 104 mm
  Hitrost tiska: 102 mm/s
  Največja dolžina folije: 300 m
  Jedro koluta nalepk: 38 mm

  Gre za vodilni namizni tiskalnik etiket z vidika vsestranskosti in enostavnosti priprave tiska, ki razume ukaze EPL in ZPL programskega jezika. Omogoča kakovostno in poceni direktno termalno tiskanje na termalne etikete. Zaradi optimizirane oblike odpravlja prostorske zagate in je tako zelo primeren za zdravstvene domove, javno upravo ter manjše in večje trgovine, kjer se zahteva izpis etiket majhnih dimenzij do širine 56 mm.

   

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra ZT400

  Zebri ZT410 sta nadgradnji uveljavljenih Zebra ZM400 in ZM600 vzdržljivih tiskalnikov nalepk in je zasnovana za dolgoletno delovanje v aplikacijah, kot so spremljanje proizvodnje, prevzem in izdaja blaga, skladišče, označevanje s črtno kodo v interni lekarni ipd. Modeli ZT4xx vključujejo bogato standardno opremo (reflektivni in transmisivni senzorji za nalepke) v povsem kovinskem ohišju z dvokrilnimi vrati in okencem za lažje spremljanje porabe tiskalnih trakov in nalepk. Ohišje zagotavlja robustnost za uporabo tudi v najzahtevnejših industrijskih razmerah in okoljih s prostorskimi omejitvami. Omogoča direktno termalni tisk ali tisk preko folije (dolžine do 450 m) na neskončni trak, nalepke na kolutih, »black mark« nalepke (s črno oznako) do širine 4 inče (do 104 mm) pri zelo visoki hitrosti izpisa (kar do 356 mm/s). Nalepke na kolutu so lahko navite na nosilcu z notranjim premerom 76 mm, medtem ko je zunanja širina koluta 203 mm. Možne ločljivosti termalne glave so 203 dpi (8 pik/mm), 300 dpi (12 pik/mm), (600 dpi (24 pik/mm).

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra GX

  Proizvajalec: Godex
  Način tiska: tisk preko folije
  Ločljivost: 300 dpi
  Komunikacijski vmesnik: Serijski (RS-232)
  Dodatki: odlepljevalnik
  Širina tiska: do 104 mm
  Hitrost tiska: 102 mm/s
  Največja dolžina folije: 300 m
  Jedro koluta nalepk: 38 mm

  Namizni tiskalniki  za črtne kode serije Zebra GX sodijo med najsposobnejše v svojem razredu, ko gre za ločljivost tiskalne glave (300 dpi). Slednja je priporočljiva za tisk črtnih kod sestavljenih simbologij ali kadar morajo biti črtne kode sila majhne. Obstojnejši tisk etiket omogoča vgrajeni tiskalni mehanizem v kombinaciji z različnimi tipi tiskalnih trakov (ribonov oz. folij).  Standardno komunikacijo (serijsko, paralelno ali USB) lahko dopolnjuje brezžična povezava, ki nadomešča paralelno z Ethernet 10/100, Bluetooth™ ali 802.11 b/g brezžično povezavo.

   

  Več o produktu »
   
   
 • Zebra GK420

  Proizvajalec: Godex
  Način tiska: tisk preko folije
  Ločljivost: 300 dpi
  Komunikacijski vmesnik: Serijski (RS-232)
  Dodatki: odlepljevalnik
  Širina tiska: do 104 mm
  Hitrost tiska: 102 mm/s
  Največja dolžina folije: 300 m
  Jedro koluta nalepk: 38 mm

  Namizni tiskalnik za črtne kode Zebra GK420 predstavlja nadgradnjo modelov serije TLP, saj omogoča sobivanje EPL in ZPL ukaznega jezika kot tudi hkratno standardno vgrajeno komunikacijo preko USB in serijske povezave ter Unicode nabor znakov. Možni opcijski dodatki še dodatno pripomorejo k povečanju produktivnosti: gibljivi senzor za avtomatsko zaznavanje dolžine nalepk, generator datuma in ure (»Real Time Clock« (RTC), odlepljevalnik, nož. Na voljo je v dveh različicah: GK420d in GK420t, ki se razlikujeta po načinu tiskanja. Vgrajeni tiskalniški mehanizem, ki se skriva pod oznako t na koncu, omogoča v kombinaciji z različnimi tipi folij obstojnejši tisk nalepk. Na voljo tudi v beli barvi za potrebe zdravstva - v ohišju s protibakterijsko prevleko.

   

  Več o produktu »
   
   
 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Microscan
  Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

(01) 530 90 20
040 480 006
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

(01) 530 90 29
040 211 230
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

(01) 530 90 26
031 373 583
Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.