E-mail: leoss@leoss.si telefon: (01) 530 90 20

 
 
 

Prijava na e-novice

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Povpraševanje

Vsebina

 
  1. LEOSS d.o.o. varstvu osebnih podatkov posveča posebno pozornost. Pravila glede uporabe si preberete v Pravilniku.
 
 

Težko pričakovani NiceLabel Cloud Designer je končno tu!

Težko pričakovani NiceLabel Cloud Designer je končno tu!

18.08.2023

Z veseljem sporočamo splošno dostopnost Loftware NiceLabel Cloud Designerja, rešitve v oblaku, ki je enostavna za uporabo in strankam omogoča najpreprostejšo izkušnjo tiskanja nalepk takoj po pripravi, partnerjem pa omogoča zagotavljanje nove dodane vrednosti.

NiceLabel Cloud Designer partnerjem omogoča prodajo letno ponavljajočih se naročnin in več storitev za končnega uporabnika. Partnerji sedaj lahko dostopajo do strankinega oblaka in oblikujejo strokovne nalepke v njenem imenu, ali pa rešitev kupijo v imenu končnega uporabnika. Lahko tudi ustvarjajo in prilagajajo svoje predloge za nalepke s pomočjo obsežne knjižnice črtnih kod ter te nalepke ponudijo vsem svojim končnim uporabnikom prek namenskega razdelka "Partnerske predloge" v platformi NiceLabel Cloud Designer.

Kot del te izdaje z veseljem predstavljamo prvo fazo Loftware Partner Digital Experience. Ta faza omogoča partnerjem enostavno naročanje in dobavo novih primerkov NiceLabel Cloud Designerja za svoje stranke prek spleta, brez potrebe po naročilnicah ali iskanju številk delov. Z le nekaj kliki je naročilo oddano in nova naročnina vzpostavljena. Naslednje faze Loftware Partner Digital Experience bodo uvedle nove funkcije, ki bodo partnerjem še olajšale poslovanje z Loftware.

 

Paul Vogt, podpredsednik oddelka za partnerske strategije Loftware, je komentiral: "NiceLabel Cloud Designer je najbolj vznemirljiva stvar, ki se je zgodila pri tiskanju etiket za kanal v zadnjih letih. Res je sprememba igre in še en korak naprej za linijo izdelkov NiceLabel.

"Partnerjem kanala ni več potrebno skrbeti za izgubljene licenčne ključe ali podedovano programsko opremo, ki upočasnjuje delovanje. Možnost prijave in oblikovanja profesionalnih nalepk iz kjerkoli, tiskanja iz katere koli naprave in posodabljanja programske opreme samodejno odpira vrata novim možnostim. Z NiceLabel Cloud Designerjem partnerji pridobijo brezhiben in stroškovno učinkovit način, da ponudijo poslovno preobrazbo in pomagajo svojim strankam, da postanejo bolj racionalne in učinkovite v procesu."

S prodajo NiceLabel Cloud Designerja lahko partnerji v kanalu svojim strankam zagotovijo prednosti oblačnega označevanja, kot so prihranki stroškov, povečanje učinkovitosti, napredna varnost in še veliko več.

7 pomembnih prednosti za končne uporabnike:

1.  Malim podjetjem ponuja preprosto spletno orodje za oblikovanje nalepk, ki jim omogoča shranjevanje in tiskanje profesionalnih nalepk v nekaj minutah.

2. Ponuja boljše sodelovanje znotraj podjetij pri oblikovanju etiket, shranjevanju in tiskanju. Nova platforma, ki temelji na oblaku, omogoča uporabnikom, da upravljajo svoje nalepke in tiskajo iz poljubnega računalnika in na poljubni lokaciji, ne da bi morali še enkrat skrbeti za licenčne ključe, izgubljene predloge nalepk ali natisnjene napačne nalepke.

3. NiceLabel Cloud Designer je stalno na voljo in vedno posodobljen, tako da uporabnikom ni potrebno upravljati ročnih nadgradenj.

4. Je cenovno dostopen, kar pomeni, da se podjetjem ne bo potrebno zanašati na stara ali slabša orodja, ki ne izpolnjujejo celotnega spektra sodobnih poslovnih zahtev.

5. Uporabniki dobijo dostop do širokega nabora vnaprej določenih predlog nalepk (vključno z GS1) in lahko prilagodijo lastne predloge oblikovanja nalepk s pomočjo obsežne knjižnice simbologij črtne kode in drugih predmetov.

6. S pomočjo spletnega čarovnika NiceLabel Cloud Designer lahko uporabniki preprosto povežejo svoje izdelke in podatke o strankah, tako da se povežejo z Excelom, Google Preglednicami in drugimi viri podatkov. To zagotavlja doslednost, natančnost in skladnost s širokim naborom regulativnih zahtev, s čimer rešuje vprašanje zavrnjenih pošiljk zaradi nekakovostnih ali neskladnih oznak.

7. NiceLabel Cloud Designer omogoča nemoten in brezhiben prehod na obsežnejše izdaje NiceLabel Cloud.

 

OGLED VIDEA : https://www.youtube.com/watch?v=SQJPlqzGtY4

 

Prenesite svojo 30-dnevno brezplačno različico.

 
 
 
 
 
 

Strokovnjak svetuje

 
 
 
 

Želite povečati produktivnost?

Želite povečati produktivnost?

Naše celovite rešitve krepijo zmožnosti vašega poslovanja. Vaš informacijski sistem dopolnjujejo s sposobnostmi naše tehnologije za maksimalno učinkovitost. Odpravite zastarelo papirno poslovanje ter svoji ekipi zagotovite ažurne podatke tam, kjer jih potrebuje. Več ...

 
 
 
 
 • Zebra
  Zebra
  Honeywell
  Honeywell
  Nicelabel
  Nicelabel
  Pricer
  Pricer
  Denso
  Denso
  Godex
  Godex
  Omron Microscan
  Omron Microscan
  Datalogic
  Datalogic
 • CipherLab
  CipherLab
  Custom
  Custom
  Intermec by Honeywell
  Intermec by Honeywell
  DatamaxOneil
  DatamaxOneil
  NordicID
  NordicID
  Opticon
  Opticon
  Unitech
  Unitech
  Motorola Solutions
  Motorola Solutions
 
 

Spletno naročanje

B2B sistem za enostavno in hitro naročanje opreme za črtno kodo in RFID

Celovite rešitve

Programski paketi MOBOS omogočajo uvajanje rešitev na ključ

Strokovnjak svetuje

Črtna koda in RFID zagotavljata hiter, enostaven in zanesljiv strojni prenos podatkov

 

 
 
 

Povpraševanje

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Podpora

 
 
                                 Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

Servis

Delovni čas: 7.30 - 15.30
 
 
 

      

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.